Review : Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Foundation & Concealer

Θα αφιερώσω το σημερινό post σε δύο προϊόντα τα οποία τελευταία είναι παντού και συζητιούνται πολύ : το Double Wear foundation & concealer από Estee Lauder.

Να σας πω την αλήθεια μου είχε δοθεί πριν μερικούς μήνες, οπότε έχω μια ολοκληρωμένη άποψη πλέον, αλλά επίσης γνωρίζω ότι η τιμή τους είναι αρκετά τσιμπημένη. 

Συσκευασία

Η συσκευασία ,όπως βλέπετε, έρχεται σε ένα πολυτελές, κομψό, γυάλινο βαζάκι με εφέ ματ και χρυσό καπάκι. Πολύ όμορφο και αναμενόμενο για τα λεφτά που δίνεις. Ενώ το concealer έρχεται με σφουγγαράκι, κάτι που το κάνει πολύ εύκολο και βολικό να υπολογίσεις την ποσότητα που θες και να απλωθεί όμορφα, η βάση δεν έχει αντλία, δεν έχει βασικά τίποτα. Μόνο ένα κενό που δεν βολεύει καθόλου, καθώς δεν μπορείς να υπολογίσεις εύκολα την ποσότητα που θα χρειαστείς, με αποτέλεσμα να βγαίνει συνήθως παραπάνω και να πηγαίνει χαμένο αρκετό προϊόν.

Tι υπόσχονται


Τα δύο αυτά προϊόντα υπόσχονται αψεγάδιαστο, φυσικό τελείωμα που θα κρατήσει για πολλές ώρες, ακόμα και μετά από υγρασία, ζέστη και συνεχής δραστηριότητα. Μέτρια με σχεδόν ματ κάλυψη, ισχυρίζονται πως δεν θα αλλάξουν χρώμα, είναι ελαφριά, άνετα και δεν θα μουτζουρώσουν ή λερώσουν ρούχα. 


Η γνώμη μου

  • Concealer

To concealer θεωρώ πως είναι πραγματικά ένα πολύ καλό προϊόν. Είναι πολύ υγρό και ελαφρύ με spf10, δίνει ματ τελείωμα ,το οποίο μένει στη θέση του αρκετές ώρες. (Είχα βάλει ελάχιστο στο γυμναστήριο μία μέρα και παρά τον ιδρώτα και την κίνηση, είχε μείνει στη θέση του.) Μία μικρή ποσότητα πιστεύω αρκεί να κάνει το θαύμα του, καλύπτει άψογα μαύρους κύκλους (και κανένα άκυρο σπυράκι) και πιστεύω το ίδιο θα κάνει σε ακμή και ατέλειες, χωρίς όμως να δημιουργεί γραμμές, να "τρέχει" ή να μουτζουρώνει. Όμως πρέπει να ξέρετε πως δεν φωτίζει τους μαύρους κύκλους και την περιοχή κάτω από τα μάτια. Είναι καλυπτικό concealer και όχι φωτιστικό, γιαυτό πάντα φροντίζω να βάζω από πάνω μία μικρή ποσότητα από φωτιστικό concealer και ο συνδυασμός είναι φανταστικός. Επίσης προτείνω, με την εφαρμογή του να το δουλέψετε γρήγορα γιατί μιας και στεγνώσει, είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθεί. Τέλος, θεωρώ πως είναι ιδανικό από κανονικές μέχρι πολύ λιπαρές επιδερμίδες, δεν νομίζω πως σε ξηρές θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Είναι εξαιρετικό μου εξαφανίζει στη στιγμή τους μαύρους κύκλους, σκέφτομαι μόλις τελειώσει να το ξαναποκτήσω!

  • Foundation
   Θα ξεκινήσω λέγοντας πως και αυτό είναι όντως ένα πολύ καλό foundation και αξίζει τα λεφτά του. Η συσκευασία είναι πανέμορφη, το ομολογώ, ξεχωρίζει αν την έχεις στη συλλογή σου. Η σύσταση είναι κρεμώδης και πρέπει επίσης να δουλευτεί γρήγορα γιατί στεγνώνει εύκολα. Αφήνει την επιδερμίδα ματ, μαλακή και διαρκεί για πραγματικά πολλές ώρες. Η κάλυψη θα έλεγα είναι πιο πολύ προς full, χωρίς όμως να έχεις την αίσθηση "παστώματος". Πιστεύω πως αυτή η βάση μπορεί να καλύψει τα πάντα και ειδικά σε συνδυασμό με το concealer του. Επίσης το spf10 για χειμώνα κάπως προστατεύει, αλλά το καλοκαίρι χρειάζεται σίγουρα από κάτω αντηλιακή! Ένα κακό που δεν μου αρέσει καθόλου πάνω του όμως, είναι η έλλειψη αντλίας. Σας είπα και πιο πάνω γιατί και πιστεύω περιμένει κανείς με τα λεφτά που δίνει να μην χάνεται έτσι άσκοπα τόσο προϊόν.
ΟΜΩΣ σε τι διστάζω. Η αλήθεια είναι πως δεν θα την αγόραζα. Όχι γιατί είναι κακή, όπως είδατε πιστεύω τα καλύτερα. Αλλά γιατί θεωρώ πως δεν την χρειάζομαι. Γενικά δεν μου αρέσει να παίρνω τόσο καλυπτικά foundations και να επιβαρύνω την επιδερμίδα μου, δεν έχω ακμή, ούτε κάτι σοβαρό να καλύψω και νομίζω πώς το συγκεκριμένο είναι για επιδερμίδες που το έχουν ανάγκη. Επίσης, τα λεφτά είναι πολλά, κακά τα ψέματα. Μπορώ να βρω ίδιας ποιότητας (και μη σας πω καλύτερη) πολύ πιο φθηνά.Γενικά

  • Άσχετα με την προσωπική μου ένσταση, πιστεύω πως η βάση είναι ιδανική για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες και τάση για ακμή! Αν ψάχνετε για ένα καθημερινό foundation, χωρίς να έχετε κάτι ιδιαίτερο να καλύψετε δεν θα σας το πρότεινα, δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας!
  • Όμως το concealer είναι καταπληκτικό, καλύπτει ότι θες χωρίς να χρειαστεί να το βάλεις σε όλη σου την επιδερμίδα! Ιδανικό από κανονικές μέχρι και λιπαρές επιδερμίδες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πουθενά
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια